nieuws

Veel belangstelling voor Expeditie HKA in Delfzijl.

Op donderdag 14 december vond in Delfzijl de eerste themabijeenkomst van de Huurderskoepel Acantus (HKA) over overlast en onderhoud plaats.

Ruim 100 huurders van Acantus uit Delfzijl trotseerden het slechte weer om naar de bijeenkomst in de Brede School Delfzijl Noord te komen. Daar kregen ze uitleg van medewerkers van Acantus en de Woonbond over hoe de beleidsonderwerpen overlast en onderhoud geregeld zijn en hoe ze daar in de toekomst naar kijken. Beide thema’s werden ingeleid in de stijl van het tv-programma ‘Kanniewaarzijn’ door toneelspelers van de stichting Podiumkunsten aan Zee.

Ook maakten veel huurders van de gelegenheid gebruik om hun eigen kwesties voor te leggen aan de medewerkers van Acantus. Zeker bij het thema onderhoud waren er veel huurders die hun zorgen kenbaar maakten over het onderhoud van hun woning, dit ook in verband met het uitgestelde planmatig onderhoud van de woningen vanwege de versterkingsopgave van de NAM.

De HKA is blij met de opkomst en gaat binnenkort ook met de huurders die zich opgegeven hebben om actief te worden voor de lokale huurdersorganisaties of beleidsadviesgroepen in gesprek. Belangstellenden kunnen zich opgeven via info@huurderskoepelacantus.nl

De bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met Acantus, De Woonbond, Bewonersplatform Delfzijl, Podiumkunsten aan Zee, Wijkbelangen Delfzijl Noord en Nataschia Zijlstra Fotografie.

Related posts
nieuws

Huurdersorganisaties in het nieuws

nieuws

Huurderskoepel Acantus start met Expeditie HKA!

nieuws

HKA Bestuur 2017-2018 verlenging voorzitterschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *