nieuwsUitgelicht

Huurderskoepel Acantus start met Huurdersupdate#

De Huurderskoepel Acantus start met de nieuwe e-nieuwsbrief Huurdersupdate#. In deze nieuwsbrief zal de HKA samen met lokale huurdersorganisaties informatie geven over nieuwe ontwikkelingen en werkzaamheden.

In de eerste twee weken van januari 2020 zal deze verspreid worden onder 65.000 huishoudens in oost-Groningen. Via de nieuwsbrief van Acantus zullen ook updates gegeven worden in drukvorm.

Deze wordt twee keer per jaar verspreidt. Op deze manier hopen we alle huurders en geïnteresseerden zowel digitaal als in papiervorm van informatie te kunnen voorzien. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar alle reacties.

Reageren kan via info@huurderskoepelacantus.nl.

U kunt aan de rechterkant van de startpagina van deze website zich aanmelden voor de volgende nieuwsbrief, bij elke zending kunt u conform privacywetgeving aangeven of u deze wilt blijven ontvangen of niet.

Related posts
nieuws

Nieuwe foto HKA bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *